Puutarhatyöt Turussa

Viherrakentamisen ammattilainen luo helppohoitoiset pihamaat

RJA - Rakennus Oy toteuttaa piha- ja puutarhatyöt niin omakotitalojen, taloyhtiöiden kuin yritysten toiveesta. Vanhan puutarhan kunnostus ja uuden tontin rehevöittäminen sujuu avullamme edullisesti. Toteutamme viherrakennustyöt mm. Turun, Kaarinan, Paimion, Ruskon, Liedon, Maskun, Raision ja Naantalin alueella.

Apua myös istutusalueiden luomiseen:

Puut – helpot havupuut, vehreät lehtipuut vai maukkaat hedelmäpuut?
Pensaat – näillä luot kerroksellisuutta puutarhaan!
Perennat – monivuotinen, kukkiva kasvi ilahduttaa
Marjapensaat – hyötypuutarhaa voi kasvattaa niin isossa kuin pienessä tilassa.
Köynnökset – kaunista katvetta moneen tilaan ja tarkoitukseen.

Nauti enemmän – kohti helppohoitoisempaa puutarhaa!

Näyttävä piha vaatii hyvät pohjasuunnitelmat alle. Kun lisäksi toivotaan helppohoitoisuutta, korostuvat puutarhasuunnitelman ja käytännön toteutuksen tärkeys entisestään. Puiden, pensaiden ja perennojen valinta, voi aloittelijalle, ja jopa innokkaalle harrastelijalle, olla haasteellista. Etenkin istutusalueiden rajaus pihan muista elementeistä, kuten käytävistä, kulkualueista, terasseista, nurmikosta ja portaista tuottaa usein päänvaivaa. Napakka, tarkkaan harkittu rajaus säästää tulevaisuudessa monelta pieneltä nyppimiseltä.

Erilaiset luonnonkivimuurirakenteet, reunakivet ja pihalaatat rajaajat ja korostavat viheristutuksia kauniilla tavalla.

Ota yhteyttä!

Turkulainen RJA - Rakennus Oy toteuttaa piha- ja puutarhatyöt Varsinais-Suomen alueella. Kerromme mielellämme lisää siitä, miten viherrakennustyöt kannattaa kohteessasi toteuttaa kustannuksia unohtamatta. Pyydä tarjous!