Pihalaatoitus Turussa

Pihalaatoitus täsmentää kulkureitit ja oleskelualueet

Parhaiten pihakivet ja pihalaatat saat ojennukseen kivitöihin erikoistuneen ammattilaisen avulla. RJA - Rakennus Oy toteuttaa toiveenmukaiset pihakiveykset mm. Turun, Kaarinan, Paimion, Ruskon, Liedon, Maskun ja Naantalin alueella. Kysy rohkeasti lisää!

Pihalaattojen asennus – mitä se maksaa?

Olemme erikoistuneet erilaisiin kivitöihin ja pihakiveysten asennukseen. Olemme työssämme sujuvia ja annamme mielellämme vinkit kustannustehokkaan kivipihan toteutukseen. Reipas tekemisen meininki näkyy aikatauluissamme ja hinnoittelussamme. Vaikka pihalaattojen asennus on meillä edullista, pistämme jokaisessa kohteessa aina parastamme.

Tarkemman hinta-arvion saat ilmaisella arviointikäynnillä. Pihalaattojen asennuksen kokonaiskustannukseen vaikuttavat pinta-ala ja valittu pihalaattamalli.

30 x 30 vai 40 x 40 koon pihalaatta?

Kuuntelemme mielellämme asiakkaamme toiveet pihan ja puutarhan laatoituksesta. Kivirakentamisen ammattilaisena annamme parhaat vinkit laattojen valintaan.

Ota yhteyttä!

Kun toiveena on pistää pihalaatat näyttävästi järjestykseen, turkulainen RJA - Rakennus Oy toteuttaa kivipihasi edullisesti. Asennamme pihalaatat Varsinais-Suomen alueella – pyydä tarjous kohteestasi! Kerromme mielellämme siitä, millaisin kustannuksin, materiaalein ja aikatauluin toteuttaisimme pihalaattojen asennuksen. Katso yhteystietomme »