Laatoitusta Turusta

Laatoilla luot tilaan haluttua ilmettä helposti

RJA - Rakennus Oy toteuttaa laatoitustyöt uudisrakennusten ja saneerauskohteiden yhteydessä. Meiltä saat laatoitusta edullisesti mm. Turun, Naantalin, Raision, Maskun, Liedon, Ruskon, Kaarinan ja Paimion alueella.

Valitse laatat käyttötarkoitus ja haluttu tilavaikutelma silmällä pitäen. Annamme mielellämme vinkit laattojen valintaan.

Tilaa laatoitustyöt näin!

Soita numeroon: 045 180 7778
tai lähetä viestiä.

Meiltä onnistuvat esimerkiksi:

  • Lattian laatoitus
  • Seinälaattojen asennus
  • Keittiön välitilan laatoitus

Laatat käyvät mainiosti tilaan kuin tilaan

Laatta on oiva valinta moneen tilaan, sillä se on helppo puhdistaa – karhea- tai struktuuripintainen laatta on myös turvallinen kulkea ja sopii mainiosti vaikkapa eteiseen ja märkätiloihin. Mitä isompi laatta, sitä vähemmän saumausta ja puhdistettavaa on. Laatan koolla luot erilaisia tilavaikutelmia, pieni laatta tuo pehmeyttä tilaan ja suurella laatalla luot yhtenäistä, modernia pintaa. Laatalla voit korostaa arkkitehtuuria, lisäämällä muita materiaaleja, kuten puuta, luot herätteleviä vaikutelmia.

Ota yhteyttä!

RJA - Rakennus Oy toteuttaa laatoitustyöt sisäremonttien yhteydessä. Toteutamme laadukkaita laatoituksia Varsinais-Suomen alueella. Katso tarkemmat yhteystietomme Turussa »